Kontakta oss!

Tel: 070-3612881
eller 070-3208875

info@crosskartpro.se
facebook

MEN;www.crosskartpro.seY

Nyheter

 

Ytterligare ett år har snart nått sitt slut.

Crosskartsäsongen 2016 har sedan länge varit slut, men på C-Pro har vi jobbat för fullt för att komma ännu bättre förberedda till nästa säsong.

Nya kartar levereras, och andra byggs om. Allt detta ställer ännu högre krav på att vi kan serva alla våra gamla och nya förare under 2017.

Vi har under vårt andra år lärt oss mycket nyttigt, som vi tar med oss in i 2017 för att ytterligare höja oss och leva upp till vår affärsidé.

Att bygga crosskartar med hög Kvalité, Prestanda & Tillgänglighet.

Vad hände 2016?

Under våren så fick vi en återförsäljare i Norge, för att serva de C-Pro förare som kör i vårt grannland. Jack Fjelstad ”JF motor” har även varit med på de mesta SM tävlingar under 2016 med sin mobilabutik och sålt reservdelar samt tillbehör. C-Pro har även provat på att sälja bränsle, däck och fälgar mm. under året, något som har gett mersmak.


Detta händer 2017

Vi kommer att lagerföra och sälja Goldspeed och Maxxis däck och fälgar från DWT.

Sälja Aspen bränsle av alla kvalitéer, drev och kedjor. Samt lite andra spännande produkter.

Allt detta och lite till kommer vi under våren lägga upp i vår webbshop, som är planerad att starta upp senast till säsongstart. Där kommer ni även kunna köpa reservdelar till C-Pro eller detaljer för att bygga om er gamla befintliga crosskart. Allt för att vi skall öka vår tillgänglighet för er som utövare.

Med detta sagt så önskar C-Pro alla en riktigt God Jul & Gott nytt år

Vi syns 2017.

2016-12-24 @ 10:51:56
Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden khpPQB:
Kommentarer:
Fortsätt »