Kontakta oss!

Tel: 070-3612881
eller 070-3208875

info@crosskartpro.se
facebook

MEN;www.crosskartpro.seY

Nyheter

Efter att summerat vårt första år som en ny aktör inom crosskart med försäljning av byggsatser, nyckelfärdiga crosskartar och reservdelar med på alla SM tävlingar har C-Pro lyckats med att leva upp till vår affärsidé. Kvalité, Prestanda och Tillgänglighet.

Att nu fler har uppmärksammat detta och valt att köpa en C-Pro till nästa säsong är ytterligare ett kvitto på att vi har lagt grunden till något som kan göra crosskart som motorsportsgren ännu större i framtiden. Vi känner stor tillförsikt inför framtiden och jobbar nu hårt med att bygga vidare på detta.

Våra bästa ambassadörer för detta är naturligtvis våra duktiga C-Pro förare och deras team, men även alla andra som tävlar, mekar och servar på olika sätt. För det är just det som gör crosskart till det unika, man tävla i alla åldrar. Hela familjer kan åka i väg och köra tävling på samma ställe och samma helg.

När man sedan lägger till den atmosfär som råder i depå och oftast under race där fairplay är en viktig hörnpelare så borgar det för att vi kommer att få många duktiga idrottmän och kvinnor i framtiden som kommer att göra motorsporten stolta.

Därför vill C-Pro önska våra kunder och alla andra God Jul & Gott nytt år

Vi syns 2016…..

2015-12-24 @ 09:34:31
Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden UANm8A:
Kommentarer:
Fortsätt »